HomeInfluencersMonica Geuze in tranen door volgers. Lees hier meer.

Monica Geuze in tranen door volgers. Lees hier meer.

Monica Geuze stopt met vloggen. Bij Eva Jinek was ze om hierover te vertellen, maar ze hield het niet droog.

Monica Geuze in tranen door woorden emotionele volgers: “super lief”

Monica Geuze maakte vorige week bekend dat ze na acht jaar stopt met vloggen. Een fan, Charissa, heeft mooie woorden om Monica te bedanken. Monica moet er een traantje om laten. Valérie maakte een Tiktok over het afscheid van Monica na het zien van de laatste vlog. “Het was een emotioneel moment”, vertelt ze. “Je volgt haar 8,5 jaar en dan komt dat toch tot een einde.” Valérie vertelt dat ze een emotioneel persoon is, en dat ze er veel aan heeft gehad dat Monica ook veel emoties in haar vlogs liet zien. 

Eva Jinek vraagt aan een andere fan, Charissa wat haar favoriete vlog was van Monica. “Ik denk voornamelijk dat Monica gewoon durft om haar ongezouten mening te geven. Ik wil echt tegen je zeggen dat ik je onwijs inspirerend vind. Hoe je alle ballen hoog weet te houden, zowel met je bedrijf als je personal brand. Daarnaast ook dat je onwijs lief bent voor dochter Zara Lizzy, maar ook voor mensen die je niet kent. Zoals mensen die in een hotel werken, mensen die in een restaurant werken. Je was altijd super vriendelijk. Dat maakt jou voor mij wel echt een powervrouw.”

Nou wat een woorden vol lof! Wij vinden Monica ook een powervrouw.

Van dj, naar vlogger, naar onderneemster en presentratrice.This woman can do it all!

We houden haar in de gaten. Meer lezen over haar nieuwe bedrijf? Checkthisout!

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments