Mirror Mirror on the Wall: this is the most beautifull doll of them all!

Its Monica Geuze!

Met haar eigen YouTube-kanaal, presentatieklussen op televisie, het schrijven van boeken, hosten van podcasts en nog veel meer is Monica Geuze uitgegroeid tot één van de bekendste vrouwen van Nederland. Ze kan gewoon eigenlijk alles. Ze begon als DJ, maar is nu een bekende vrouw in Nederland.

Monica Geuze neemt het stokje over van Sylvana IJsselmuiden, die in 2020 tot mooiste vrouw werd uitgeroepen. Een prijs die ze aan zichzelf te danken heeft en haar werd gegund door het publiek en FHM. Aan de hand van de stemmen via social media, de FHM redactie en alle stemmen op FHM500.nl werd bepaald dat Monica Geuze dit jaar het meeste recht heeft om bovenaan te staan in de FHM500.

Hoofdredacteur van FHM, Chris Riemens, begrijpt volledig dat Nederland massaal gestemd heeft op de blondine: “Monica Geuze is cool, stoer, sexy en bloedmooi. Daarnaast is ze ook nog eens ongelooflijk succesvol in alles wat ze doet, en nog moeder ook. Wat Katja, Sylvie en Yolanthe 10 jaar geleden waren, dat is Monica nu: dé ster van een generatie.”

Monica Geuze vindt deze titel een groot compliment, maar gaat niet naast haar schoenen lopen. “De titel an sich betekent voor mij niet heel veel. Ik denk dat niemand zich de mooiste vrouw van iets voelt. Ik zou willen dat elke vrouw zich de mooiste vrouw ter wereld zou voelen. Zo’n titel voegt pas iets toe als je het zelf gelooft,” aldus Monica Geuze.

Lekker bezig Monica!

Bron: Manners, Beeld: Flickr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here