HomeLifeNandoleaks: real talk podcast. Lees gauw verder

Nandoleaks: real talk podcast. Lees gauw verder

Nandoleaks, misschien heb je er wel eens van gehoord, misschien ook niet. In iedergeval bij deze: Nandoleaks moet je kennen, de podcast show van nu.

Iedereen heeft een verhaal, maar helaas is er niet altijd ruimte om het te vertellen. In de Nandoleaks-podcast Real Talk wordt deze ruimte wel gecreëerd: een ruimte waarin mensen volledig zichzelf kunnen zijn zonder dat er geoordeeld wordt. Welke ruimte dat is? Dat hangt af van de persoon en de situatie, want elk verhaal verdient de juiste plek om verteld te worden. Zoals de naam al zegt: in deze podcast Real Talk hoor je de echte verhalen: de real life stories.

In een openhartige gesprek draait het niet om succes, maar juist om de weg daarnaartoe. Drijfveren, struggles, hoogte- en dieptepunten: niets blijft onbesproken. Ondanks de soms heftige onderwerpen, staat één ding altijd voorop: positiviteit. Mensen leren het verhaal achter het succes kennen. Want elk succes kent ook een struggle. Real Talk is een inspirerende podcast, waarin je een eerlijke kijk krijgt in het leven van een artiest. Deze podcast wordt gehosted by Fernando Halman. Fernando is een Nederlandse radio-dj en televisiepresentator en zoveel meer. Een echte inspiratie voor mannen en vrouwen en natuurlijk voor jongeren.

Tot nu toe gaven Kempi, Ismo, Mula B en Josylvio zich al bloot. Ben jij benieuwd? Neem hier dan eens een kijkje.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments