HomeMusicWie is Nathan Moszkowics dan eigenlijk? De talenten baas die je moet...

Wie is Nathan Moszkowics dan eigenlijk? De talenten baas die je moet kennen.

Wie is Nathan Moszkowics? Een bekende man. Ken je hem al? Mooi.

Zo niet: bij deze. Leer de man kennen achter al dat talent in Nederland. Al doen sommige het ook helemaal zelf zonder een rechterhand.

Nathan Moszkowicz studeerde Business Administration aan de VU. Hij is dus hoog opgeleid. Tegelijkertijd startte hij zonder ervaring en met een aardige portie bluf zijn artiestenbureau NAMAM en met success. Inmiddels vertegenwoordigt hij talenten als Géza Weisz, Bilal Wahib, Ayden, Defano Holwijn, Gaby Blaaser en nog veel meer. Bekijk vooral de website:

Mede dankzij Nathan hebben deze artiesten veel successen weten te behalen.Oftewel de rechterhand van de artiesten, acteurs en content creators. De content creators komen nu overal vandaan. Hij zet zijn talent in de spotlights en dat ze goed tot uiting komen.

Hoe begon het allemaal?

Op 16-jarige leeftijd begon deze eindbaas al feestjes te geven in clubs waar hij zelf nog niets eens naar binnen mocht.Daar leerde hij dan ook veel bekende artiesten en DJ’s kennen. Tijdens zijn eerste jaar als bedrijfskunde-student begon hij met het managen van de eerste artiesten. En dat heeft hem al enorm veel opgeleverd. Hij was er dus al vroeg bij. Start young met netwerken.

En dan, Namam?

Medio 2013 werd managementbureau NAMAM opgericht door deze ambitieuze man.

NAMAM startte met de talentvolle jonge acteur Géza Weisz. De op vriendschap gebaseerde band tussen Nathan en Géza vormde het fundament voor waar NAMAM voor zou gaan staan.

Het managementbureau van Nathan Moszkowicz is ondertussen uitgegroeid tot één van de sterkste bureaus van de Benelux. Op de site is te lezen dat NAMAM haar goede reputatie ontleent aan haar kleinschaligheid, oog voor detail en persoonlijke betrokkenheid. Bekijk vooral ook alle talenten op de site.

Het vermogen van deze man?

Er is niks terug te vinden, maar we denken dat hij wel miljonair is. Inmiddels bestaat het bedrijf al 9 jaar, bijna 10. Dus dat zal wel goed zitten.

We houden je op de hoogte.

Bron: website. Beeld:Pexels

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments