Ofcourse what would be a Life of an Artist website without the best Netflix movies and series? Vooral nowadays we need some entertainment to get through these long and boring days..Bekijk hieronder een aantal nieuwe films en series die zijn toegevoegd op Netflix.

1. Extraction

Wat: film
Wanneer: 24 april
Genre: actie / thriller

Hey there: Chris Hemsworth in een bezweet shirt. De oudste van de Mesworth-broers speelt een huurling in de Netflix Original Extraction.

2.Oceans8

Wat: film
Wanneer: 17 april
Genre: misdaad / komedie

Een misdaadfilm met alleen maar vrouwen in de hoofdrol. De sterrencast bestaat onder anderen uit Rihanna, Sandra Bullock, Anna Hathaway en Cate Blanchett. Grote namen dus.

3. Outer Banks

Wat: serie
Wanneer: 15 april
Genre: drama / young adult

Een gloednieuwe veelbelovende young adult serie over liefde, mysterie, drama en geld.

4.The Breakfast club

Wat: film
Wanneer: 10 april
Genre: drama


Een must-see klassieker uit 1985. De film was net zo populair als de soundtrack Don’t You (Forget About Me), die Simple Minds speciaal voor de dramafilm maakte.

5. La Casa de Papel

Wat: serie
Wanneer: 3 april
Genre: drama / thriller

YES: onze favoriete criminelen zijn terug! Seizoen 4 is hier. En alvast goed nieuws voor de toekomst: er komt ook een vijfde en zesde seizoen van de Spaanse serie aan.

6. Elite (seizoen 3)

Wat: serie
Wanneer: 13 maart
Genre: drama

Het derde seizoen van de populaire Spaanse serie Élite is hier! Check it out.

7. All The Bright Places

Wat: film
Wanneer: 28 februari
Genre: romantiek / drama

Deze romantische Netflix-film is gebaseerd op de gelijknamige roman van Jennifer Niven. Elle Fanning (Maleficent) en Justice Smith (Pokémon Detective Pikachu) spelen de hoofdrollen.

8. Men In Black: International

Wat: film
Wanneer: 16 februari
Genre: komedie / actie

De mannen en vrouwen in zwarte pakken die aliens op aarde in het gareel houden zijn terug. Helaas moeten we de komische Will Smith missen, maar Chris Hemsworth (zie hierboven) is een leuke toevoeging.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here