Het is alweer mei. De tijd vliegt (niet echt he;)) en je kan vast wel wat nieuwe series en films gebruiken om te kijken. Heb je ook alles al gezien? Join the club!

Hier een aantal op een rijtje om de corona tijden mee door te brengen:

1.The Half Of It

Behalve documentaires vele series, verschijnen er ook nog films op Netflix. The Half Of It is een verhaal over Ellie. Ellie is een verlegen maar slimme student. Ze helpt Paul om zijn crush voor zich te winnen, maar er ontstaat een bijzondere vriendschap tussen de twee. Leah Lewis en Daniel Diemer vertolken de hoofdrollen.

2. All Day and a Night

All day and a night is een drama film over een jonge man die zijn levenslange gevangenisstraf uitzit, die terug kijkt op de mensen, de omstandigheden en het systeem dat hem tot zijn misdaad dreef.

3. Dead to me (season 2)

Na het succes van het eerste seizoen, komt Dead to Me op 8 mei met een tweede seizoen naar Netflix. In dead to me iseEen heetgebakerde weduwe op zoek naar de doorrijder die haar man doodreed. Ze ontmoet een excentrieke optimist die niet is wat het lijkt te zijn. Met hoofdrollen voor Christina Applegate en Linda Cardellini wordt dit weer een topper om naar de kijken.

4. Working Moms (season 4)

De meest herkenbare en leuke serie voor (jonge) moeders. Het moederschap van werkende moeders wordt in beeld gebracht in deze serie. A must see!

Have fun watching met deze nieuwe series en shows op Netflix.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here