HomeMusicNieuw platform BASED geeft podium aan opkomend talent

Nieuw platform BASED geeft podium aan opkomend talent

Het nieuwe platform based is van Top Notch & Noah’s Ark, ParraTV en Framez Productions. Op het platform krijgen talenten een plek om zichzelf te laten zien en horen. Nice initatief.

Het kanaal is van start gegaan met de videoclip “On The Spot” van rapper Buikje. De artiest werd eerder al opgemerkt door rapper Boef, die een videoclip van hem op zijn YouTube-kanaal zette. Ook won hij vorig jaar de FunX Talent Award in de categorie rap. Daarom leek hij voor de initiatiefnemers de ideale kandidaat om BASED mee af te trappen.

De videoclip van “On The Spot” is geschoten door Framez Productions, dat onder andere videoclips voor Ronnie Flex, Bizzey en Frenna heeft gemaakt. Ook is de track te streamen op alle digitale platformen, zoals Spotify, en wordt de release gepromoot via alle betrokken partijen.

op Notch & Noah’s Ark-directeur Vincent Patty over BASED: “Met het ontwikkelen van de scène, cultuur en industrie is alles groter, sneller en beter geworden. Dat is natuurlijk geweldig, maar met die ontwikkeling is de drempel voor talent juist hoger geworden. Het moment om ‘in te stappen’ komt met steeds meer druk en de kloof tussen jonge makers en artiesten op het hoogste niveau is groter. Met BASED willen we een brug slaan tussen die twee groepen en daarmee doen wat altijd onze grootste kracht is geweest; het bieden van een platform aan rauw talent in het begin van hun carrière.”

Elke dinsdag om 4 uur is er een nieuwe sessie online. Check het nieuwe platform based!

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments