HomeBeautyNikkie Plessen komt met eigen beauty lijn. Like what?

Nikkie Plessen komt met eigen beauty lijn. Like what?

Nikkie Plessen. Is er ook iets dat ze niet kan en niet heeft?!

Nikkie is een modeontwerpster, actrice, presentatrice, model en onderneemster. Iets wat nog altijd op haar verlanglijstje stond, was een eigen beautylijn. “Tweeënhalf jaar geleden besloot ik: ik wil een eigen, high-end make-uplijn. Dan ga ik ook all the way.”, aldus Nikkie.

Naast Anna Nooshin met haar beautylijn Noosh (lees hier meer daarover)en Olcay Gulsen heeft nu ook Nikkie plessen haar eigen beautylijn. En natuurlijk hebben we de grote sterren met hun eigen beautylijn: onder andere Kim Kardashian, Rihanna, J.lo en Kylie Jenner.

Het creëren van een eigen beautylijn is makkelijker gezegd dan gedaan. “Ik dacht dat we een paar keer op en neer moesten vliegen en dat het binnen een jaar klaar zou zijn. Uiteindelijk heeft het tweeënhalf jaar geduurd om een kwalitatief hoogwaardige lijn met de benodigde documentatie neer te zetten. Er is niets aan het toeval overgelaten. Zelfs de flesjes hebben we zelf gemaakt.”, aldus Nikkie.

Nikkie is enorm kritisch en wilde hierom dat alles perfect zou worden. “Je kan iets heel snel op de markt brengen omdat je niet kan wachten, maar dat vind ik niet goed genoeg”, legt ze uit. “Alles moet van A tot Z kloppen, van de primer, foundation en oogschaduw tot de kwasten, toilettasjes en beauty blenders. Pas dan geloof ik er zelf in en kan ik een boodschap afgeven. Als ik het zelf niet ga gebruiken, geloof ik ook niet dat een ander dat gaat doen. Dus ik moet denken: al mijn favoriete producten van al die dure merken gaan eruit, en ik kies hiervoor.”, aldus Nikkie.

De high-end producten van deze beautylijn worden in de NIKKIE-stores verkocht. Ben je dus op zoek naar deze producten? Ga dan vooral naar de winkel of naar de online store.

En girl: fuck de critics, mensen hebben altijd commentaar. Haters gonna hate! But creators gotta create:)

Succes met je lijn!

Bron: Grazia, Beeld: Unsplash

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments