HomeWritingOnline blogger Cynthia Schultz. Lees hier meer over haar.

Online blogger Cynthia Schultz. Lees hier meer over haar.

Online blogger en ondernemer Cynthia Schultz.

Wie is deze dame en wat doet ze allemaal?

Cynthia was bijna 11 jaar lang eigenaresse van Misslipgloss.nl, wat 1 van de grootste beautyblogs van Nederland was. Beautybloggers waren erg populair een aantal jaar geleden. Nu zijn veel beautybloggers overgegaan op vloggen. Bijvoorbeeld beautyvlogger Vera Camilla. Haar beautyblog begon als hobby en werd een fulltime business. Ze had vele samenwerkingen met beautymerken.

Na 10 jaar tijd vond ze het tijd voor wat anders. Ze heeft nu haar eigen persoonlijke blog en blogt over allerlei onderwerpen: cynthia.nl.

Cynthia is 27 jaar en woont in Zwolle. Op haar website neemt ze je mee in haar leven, haar ervaringen en dingen die ze prachtig vindt deelt ze met haar lezers en fans. Ze heeft ook veel volgers op de gram. Ze heeft journalistiek gestudeerd en ze heeft een diploma visagie. Ze houd erg van eten, reizen, lezen, fietsen en interieur. Ook op haar blog zie je dit terug Ze blogt over reizen, eten, interieur, maar ook over beauty & mode.

Een erg allround blog dus en 1tje om te checken!

Hiernaast heeft ze ook nog een ander bedrijf: structuurjunkie.nl. Haar focus ligt sinds 2019 vooral op Structuurjunkie. Ze ontwikkelt planners en online trainingen. Op deze manier helpt ze ondernemers aan meer structuur, focus en productiviteit. Circa 80 procent van haar inkomsten komt nu van Structuurjunkie. Ze is dus echt een powervrouw met 2 ondernemingen. Neem gauw een kijkje op haar websites.

Wil jij nou ook een succesvolle blogger, net zoals Cynthia worden? maar heb jij niet kapitalen om te investeren? Dat hoeft ook niet. Bekijk onze shop en start vandaag nog met jouw blog.

Bron: cynthia.nl & structuurjunkie.nl. Beeld: Unsplash

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd. Bekijk carrieretijd.nl
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments