Een passief inkomen door middel van affiliate marketing: wat is dat?

Een passief inkomen is inkomen waarvoor je niet direct hoeft te werken. Je hoeft geen uren te maken om geld te verdienen. Dat klinkt toch top. Slapend rijk worden, op vakantie zijn en geld verdienen, met mooi weer lekker in de zon zitten en het geld stroomt binnen. Het klinkt allemaal te mooi om waar te zijn. En deels is dat ook zo. Je kunt namelijk niet zomaar passieve inkomsten creëren. Je moet er jarenlang hard voor werken en hard werken kan gelukkig bijna iedereen!

Veel artiesten hebben het niet heel breed en hebben een andere baan naast hun inkomen als artiest, maar affiliate marketing is dus een ideale manier om jouw inkomen aan te vullen en wie weet wordt jij er wel rijk van.

Wat is affiliate marketing?

Met affiliate marketing kun je geld verdienen terwijl je niet aan het werk bent. Je promoot iemand anders zijn product op internet, verkoop je het product dan krijg jij daar een commissie voor. Het enige wat je nodig heb voor deze vorm van inkomsten is een internetverbinding en een hoop doorzettingsvermogen.

Het leuke van deze vorm van marketing is ook nog eens dat je zelf geen voorraad hoeft te hebben zoals bij een webshop. Een webshop is uiteraard ook een goede manier om online geld te verdienen. Een affiliate marketing guru uit Nederland is Jacko Meijaard van Internet Succes Gids. Hij verdient zelf honderden euro’s per dag een passieve inkomsten. Met zijn Affiliate Marketing Revolutie helpt hij mensen om ook een passief inkomen op te bouwen. Een absolute aanrader als je graag wat wil bijverdienen of misschien wel een fulltime online inkomsten wil. Consistency is key!

Jij kan het ook. Lees de marketing revolutie en wordt een ster in affiliate marketing. Wordt de volgende Jacko Meijaard (of de volgende boef) en wordt Slapend Rijk. Misschien is het toch mogelijk Boef;)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here