HomeLifeEen opleiding: is dat nou echt nog nodig anno 2021?

Een opleiding: is dat nou echt nog nodig anno 2021?

Opleiding anno 2021 en de toekomst? uhmm ja…

Tuurlijk er bleven altijd vakken en beroepen bestaan die je moet leren en tuurlijk er bleven altijd werkgevers bestaan die vragen naar een papiertje, maar waar slaat zo’n papiertje nou eigenlijk op? Ben je dan ineens een master in je vak? Zijn er niet gewoon heel veel mensen die goed zijn in dingen waar ze helemaal niet voor gestudeerd hebben, maar wat gewoon in hun zit. Persoonlijkheid is key! En bij deze de trend voor 2021 en de toekomst. Werkgevers: kijk eens verder en denk eens anders. Wat heeft iemand allemaal in huis naast een eventueel diploma? Wat kan iemands brein aan? Talent is talent en dat is nou juist het gene dat moet worden erkend.

Daarnaast bestaat er tegenwoordig niet zoiets als online leren? Zelf-educatie? Lang leven Google. Just do it yourself! Thats the motto for the future!

Google, lees, leer, en follow us ofcourse voor de laatste trends.

Wil jij nou een business beginnen in online learning en zie jij nou ook dat dit booming gaat worden? Bekijk dit artikel dan eens.

Dus werkgevers en mensen: tijd voor zelf educatie en de focus op karakter en persoonlijkheid in plaats van de old skool “school” days?

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments