Goede hosting provider nodig? Lees dan gauw verder.

Er zijn zoveel hosting providers op het internet, hoe weet je nou welke je moet kiezen voor jouw nieuwe bedrijf of blog? Om goed te starten met een website is het handig om gelijk te gaan voor een WordPress website en dus voor een hosting bedrijf waarbij jij jouw blog kan hosten. Het is vaak een kwestie van ervaring en persoonlijke voorkeur. Je kan ook kiezen voor een gratis blog zoals Blogger.com. Blogger.com is een gratis service van Google, maar we leven in 2020 dus ik zou gaan voor WordPress gaan en gelijk goed en professioneel beginnen.

Maar bij deze mijn top 3 hosting providers

1.Hostnet

Ik heb zelf meerdere websites bij Hostnet en ben erg te spreken over hun bedrijf. Hostnet is opgericht in 1999 en zit in Amsterdam. Het is dus een Nederlands bedrijf. Ze hebben echt een top service en reageren snel op al je vragen. Ze zijn ook bereikbaar in het weekend. Ik ben zelf echt totaal niet technisch dus vind het dan ook het erg fijn dat ze een one-click installatie hebben. Ze zijn misschien niet de goedkoopste, maar goede en snelle service is ook heel wat waard.

2.Bluehost

Ondanks dat ik geen ervaring heb met Bluehost staat Bluehost toch op nummer 2 omdat ik er veel goede dingen overhoor of eigenlijk beter gezegd overlees. Bluehost is opgericht in 2003 in de VS en is zeer geliefd en bekend. Veel websites worden gehost bij BlueHost. Het is een van de 20 grootste webhosts en biedt samen met zijn zusterbedrijven HostMonster, FastDomain en iPage ruim 2 miljoen domeinen aan, oftewel heel veel dus. Ze zijn vrij goedkoop en hebben ook een one-click installatie voor de niet zo technische mensen onder ons.

Bluehost biedt een goede prijs/kwaliteit aan in verschillende bundels. Je krijgt bij Bluehost een gratis domein en ook kan je rekenen op een 30 dagen terugbetalingsgarantie. Klinkt goed toch?

3.Siteground

Siteground staat erg goed aangeschreven en is erg geliefd en word zelfs aanbevolen door WordPress zelf. SiteGround is een webhostingbedrijf opgericht in 2004 in Sofia, Bulgarije. In de meest recente gegevens wordt gemeld dat er wereldwijd meer dan 2 miljoen domeinen worden beheerd. Het biedt shared hosting, cloud hosting en dedicated servers evenals e-mailhosting en domeinregistratie.

Ben je dus opzoek naar een goede hosting provider? Ga dan voor 1 van deze providers en begin jouw bedrijf of blog vandaag nog.

Wil jij graag goed beginnen en zoek je dus een vet design? Neem dan een kijkje hier. Een erg goede en betrouwbare website waar ze voor goedkope bedragen mooie websites aanbieden. Het hoeft allemaal niet duur te zijn om te ondernemen!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here