Podcasts zijn hot en trending. Ditmaal de beurt aan Pepijn Lanen, een rapper van de Jeugd van Tegenwoordig.

In de gloednieuwe podcast “Vad3r” bespreekt Pepijn Lanen samen met andere bekende vaders alle aspecten van het vaderschap. Pepijn aka Faberyayo is zelf vader van drie kinderen en beschrijft dit als een rijk gevoel: ‘Als ik de kindjes in hun ogen kijk, krijg ik kortsluiting in mijn hoofd door de liefde. Hun bestaan is een wonder dat mijn hersenen nauwelijks kunnen registreren.’ 

In de podcast ontdekt Pepijn hoe zijn gasten elk op hun eigen manier de beste vader proberen te zijn voor hun kinderen. Hoe overleven ze korte nachten en vieze luiers? En hoe ga je om met lange slungelige pubers aan je keukentafel? Ook gaat het over de angst om als vader tekort te schieten. De nieuwe interviewserie trapt af met twee bekende vaders: rapper Donnie en comedian en presentator Jandino Asporaat.

De podcast “Vad3r” bouwt voort op het gelijknamige boek van Pepijn dat vorig jaar verscheen. Dit boek geeft een intiem inkijkje in het ouderschap. Pepijn Lanen beleeft hoogtepunten in de kleine dingen van het alledaagse leven. Met deze podcast onderzoekt hij hoe andere vaders dit beleven. In de aankomende weken ontvangt Pepijn onder andere presentator Beau van Erven Dorens, tattoo-artiest Henk Schiffmacher, schrijver Kluun, rapper Bokoesam en kickbokser Hesdy Gerges. Interessante gasten dus.

“Vad3r” is een productie van De Stroom. De Stroom is een nieuw mediabedrijf dat ook andere succesvolle podcasts uitbrengt, zoals Rookworst, Supergaande de Podcast en Auxvaart.

Luister het hier.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here