Op Life of an Artist focussen we ons niet alleen op populaire bloggers, vloggers, influencers etc, maar ook op rap talent. Rap talent is de trend van nu. De rappers komen overal vandaan. Wat dacht je van Ronnie Flex, Frenna, Josylvio en Boef? Lees meer op onze website over deze artiesten en hun networth.

Poke hoort ook zeker in dit rijtje thuis. Wij hebben nog niet zoveel over hem geschreven, maar je gaat zeker meer van hem horen.

Wie de muziek van Poke hoort of hem live ziet optreden maakt zonder twijfel kennis met een van de meest uitbundige en excentrieke ras-entertainers van het land. Op geheel eigen wijze heeft hij vandaag zijn album ingeluid door aan zijn eigen billboard te hangen op 10 meter hoog. Een goede manier om zijn album te promoten.

Bij Amsterdam Arena hing hij maar liefst twee uur in de lucht. Met zijn karakteristieke energie en scherpe, opzwepende stemgeluid heeft prins Poke al veel (inter)nationale hits op zijn naam staan, zoals “Loco” en ‘OEFF’. Vandaag is het tijd voor zijn debuutalbum ‘Ken ’t Verschil’, waar eerder al de singles ‘Cheatday’, ‘Konsentra’, ‘In De Nacht‘ en ‘Oké Oké’ van verschenen. Op het album staan onder andere samenwerkingen met Dopebwoy, Bizzey, Sarita Lorena, Saaff en de internationale latin ster Ir Sais. 

“Ik ben ontzettend blij dat mijn album eindelijk uit is, ik heb hier lang aan gewerkt. Ik breng graag goede vibes en hoop dat mijn fans gaan genieten van de verschillende tracks. Ken ‘t verschil!”
– aldus Poke

PS: DOPE outfit! Where is it from?

Wil jij nou ook jouw muziek terugzien op Life of an Artist, scoren in Google en onder de aandacht van 10.000 lezers komen? Ben jij een opkomende rapper? Vraag naar de advertentiemogelijkheden.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here