HomeFashionPopulaire fashion webshops die je moet kennen.

Populaire fashion webshops die je moet kennen.

Populaire fashion webshops. Nederland kent er aardig wat of beter gezegd een heleboel, maar niet alleen Nederland. Ook buiten Nederland zijn er vele leuke webshops waar jij leuke kleding kan kopen. Je kan er betalen met Paypal (paypal aanmaken dus).

Wij als (edgy) fashionista weten natuurlijk de leukste buitenlandse webshops voor jou te vinden. Kleding voor jouw nieuwe videoclip als artiest, of kleding voor jouw fashionblog of misschien wel voor een aankomend festival? Nou dat gaat helaas nog even duren, maar voorpret is ook leuk. Deze onderstaande webshops hebben ook gewone kleding. Niet alleen voor een feestje of vette videoclip.

Wij hebben een aantal leuke (edgy/urban) webshops die je echt even moet checken op een rijtje gezet:

1.Prettylittlething.com

Een shop die je moet checken! Trendy, edgy, urban, fashion-forward, dope en edgy. Ze hebben het allemaal en het is ook nog eens betaalbaar. PrettyLittleThing is een shop based in Engeland. Ze richten zich op vrouwen van 16-35 jaar. Het bedrijf is van BOOHOO group (ook boohoo.com moet je even checken) en heeft kantoren in Londen, Parijs en Los Angeles.

2.Dollskill.com

De plek voor rebels, spirituele mensen, weirdo’s en gewoon voor mensen die van anders houden. Ze hebben een beetje een mix van punk rock, goth, glam en festival fashion. Ze verkopen toffe merken zoals Current Mood, Demonia, Punk Rave, Widow, Jaded Londen en nog veel meer merken. Een shop voor de rebels: one to watch!

3.Karmaloop.

Voor streetwear en urban fashion zit je bij Karmaloop goed. Ze verkopen kleding voor mannen en vrouwen. Ze verkopen merken zoals Billionaire Boys Club, 10 Deep, Pink Dolphin, Kappa, Huf, Champion, Puma, Vans, Paper Planes, Adidas en nog veel meer. Een aanrader voor Dope kleding en voor de urban chicks onder ons.

4.MIssguided

Missguided is ook voor trendy, fashion-forward girls en dames. Het lijkt een beetje op Prettylittlething en is ook based in Engeland. Ze richten zich op girls en vrouwen van 16 tot 35. Voor de trendy dames die iets anders willen dan de H&M en Zara. Check this shop out.

Populaire fashion webshops? Uiteraard zijn er nog veel meer. Maar dit zijn toch wel een paar hele dope en edgy ones!

Wil jij nou je eigen webshop beginnen? Weet je niet waar je moet beginnen? Bekijk dan dan dit artikel eens. Buy and sell online. Het leert je alles!

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments