HomeMusicRapper Preme aka Preign: wie is dit talent?

Rapper Preme aka Preign: wie is dit talent?

Wie is Preme? Aka voorheen P Reign. Waarom hij zijn naam heeft veranderd is niet helemaal duidelijk. Zijn echte naam is Raynford Humphrey. Hij is een Canadese rapper, producer, singer and songwriter en eigenaar van recordlabel Reps Up Records.

The Canadian Dream is zijn mixtape en is uitgebracht in 2008. Zijn carriere begon dus eigenlijk al in 2008. Zijn volgende mixtape When It Reigns It Pours werd uitgebracht in november 2010. Zijn derde mixtape heet True Kings Don’t Die,maar was uiteindelijk veranderd naar Dear AmericaBillboard magazine gaf aan in maart 2013 that Preign zou gaan samenwerken met rapper ASAP ROCKY voor de single “We Them Niggas”, een single van zijn EP Dear America.

P Reign aka Preme heeft ook samengewerkt met artiesten zoals French Montana, Future en met 1 van zijn beste vrienden: Drake. Zij hadden samen een single: ”DnF”.

In 2018 brengt rapper Preme samen met Tiesto, Post Malone en Dzeko the track “Jackie Chan” uit. Een erg leuk nummer. Verder kwam hij met een nieuw album in 2018: Light of Day. Op dit album staan vele leuke nummers waaronder ”Frostbite” ”Coastline” en dus “Jackie chan”.

Op dit moment is het erg rustig rondom de rapper. We wachten nog steeds op nieuwe muziek van de Canadese rapper Preme.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd. Bekijk carrieretijd.nl
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments