HomeLifeRappers met de nieuwe trend: online cursussen

Rappers met de nieuwe trend: online cursussen

Het is hot, het is trending: online cursussen.

En er zijn een aantal rappers die hier mee aan de slag zijn gegaan. Zeker in corona tijden zoeken mensen naar andere manier van inkomen. Maar wij zien hier wel een toekomstrend in: online educatie.

Om te beginnen, rapper en ondernemer Boef samen met ondernemer Vasco Rouw. Zij hebben samen the Millionaires Club opgericht.

Wat houdt dat precies in?

Een platform waarbij zij je leren om je mindset te verbeteren en te werken aan jouw financiële vrijheid. Het platform geeft je tools, connecties, leerzame cursussen waardoor je de regie pakt over je eigen leven. Tools en lessen die de rest van jouw leven waardevol blijven.

Verder heeft Bo$$ Ali B ook een online platform. Het platform van Ali B heet Ikwilgroeien. Hij focust op persoonlijke groei. Dat vindt hij heel belangrijk. Waarom is hij succesvol rapper, cabaretier, ondernemer, artiestenmanager, presentator, jurylid en sinds kort zelfhulpgoeroe? Omdat hij in zichzelf heeft geïnvesteerd. Dat moet jij dus ook doen. Ali B kan je helpen door je stap voor stap te leren hoe hij alles heeft bereikt in zijn leven.

Waarom studeren als je alles online kan vinden?

Lil Kleine heeft een alternatieve universiteit opgezet: Street University. Voor de slimme street smart thugs en mensen die graag willlen ondernemen. Een concurrent voor traditionele educatie? Ja ik denk het wel! Traditionele educatie leert je veel dingen niet. Maar Lil Kleine leert je alles wat je moet weten om succesvol te worden in het leven. Het gaat met name om mindset, geloven in jezelf en met een goed plan komen. Uiteraard hoort een beetje geluk er ook bij.

Ook hij gaat uitleggen hoe hij succesvol is geworden. Spoiler: daar hoef je helemaal niet voor te studeren, misschien wat online cursussen volgen, thats it. Allerlei andere succesvolle mensen gaan je via gastcolleges uitleggen hoe ze de top hebben bereikt. Wetenschappers, voetballers, ondernemers, artiesten en meer. Erg interessant. Wij zijn erg benieuwd hoe het loopt

Online educatie: de toekomst trend. Doe er wat mee!

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments