HomeLifeRecessie en depressed. Het gaat samen. We are here for you!

Recessie en depressed. Het gaat samen. We are here for you!

He lieve lezers van Life of an Artist. Wij zijn hier voor jullie! Wij willen jullie natuurlijk niet alleen entertainen met leuk talent en leuk nieuws, maar ook een hart onder de riem steken.

Want je bent niet alleen! Het artiestenleven is zeker niet makkelijk en de entertainment industrie is voor velen lastig.. Voor veel mensen is het een probleem om rond te komen momenteel.

Eerst 2 jaar corona, veel zaken die failliet zijn gegaan en nu dit. What is going on in the world?

Kunst kan je leven zijn (voor mij (Mandy) in iig wel, bloggen en creëren is mijn alles eigenlijk, en dat gaat niet altijd samen met veel geld). Ben jij een kunstenaar die het moeilijk heeft? Graphic designer? Make-up artiest? Schilder? Acteur? Schrijver? Comedian? Hopelijk heb je veel aan onze tips. Bekijk ook eens Carriere Tijd. Wat dacht je van jouw muziek carrière combineren met een carrière in de zorg? Je kan in de zorg ook vaak s ‘avonds of s ‘nachts werken dus jouw nachtleven goed combineren op die manier. Veel kunstenaars en creatievelingen werken ernaast en nu is het ook nog eens makkelijker om de perfecte job te vinden aangezien er vacatures in overschot zijn. Mensen zoeken jou!

Hebben jullie het nu ook lastig met deze recessie? Stijgende kosten? Boodschappen bonnetjes die de pan uit stijgen? Toch maar even naar de Jumbo in plaats van de A merken van Albert Heijn? Of toch maar even niet naar de Jumbo momenteel;) Kan toch niet?!

Het is bijna sinterklaas en kerst. We hopen dat jullie het nog een beetje kunnen vieren.

Geniet van deze maand ondanks de crisis.

Wil jij er toch nog op een budget cool uitzien? Aliexpress is it! Don’t be ashamed!

Rood staan is pas niet cool!

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd. Bekijk carrieretijd.nl
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments