HomeLifeRecessie en depressed. Het gaat samen. We are here for you!

Recessie en depressed. Het gaat samen. We are here for you!

He lieve lezers en fans van Life of an Artist. Wij zijn hier voor jullie! Wij willen jullie natuurlijk niet alleen entertainen met leuk talent en leuk nieuws, maar ook een hart onder de riem steken. We zijn een creatief merk, maar we zijn ook een jongerenmerk. We willen jongeren graag inspireren, motiveren en empoweren. Show your talent to the world. Elk mens heeft wel iets uniek. 

Het is recessie, het zijn dure tijden, maar je bent niet alleen. Het artiestenleven en het leven als een creatieveling is zeker niet makkelijk en de entertainment industrie is voor velen lastig.. Voor veel mensen is het een probleem om rond te komen momenteel. De grote artiesten hebben het inmiddels wel gemaakt,maar er zijn ook nog talenten die hard werken aan hun kunst en talenten en graag ontdekt willen worden. 

Eerst de pandemie, veel zaken die failliet zijn gegaan en nu dit. What is going on in the world? Positief dingetje: de lonen zijn alweer gestegen en zullen nog verder stijgen in 2024. Dat moet ook wel. 

Kunst kan je leven zijn (voor mij (Mandy, de founder & owner van lifeofanartist.nl, in iig wel, bloggen en creëren is mijn alles eigenlijk, en dat gaat niet altijd samen met veel geld). Ben jij een kunstenaar die het moeilijk heeft? Graphic designer? Make-up artiest? Schilder? Acteur? Schrijver? Comedian? Hopelijk heb je veel aan onze tips. Bekijk ook eens Carriere Tijd. Wat dacht je van jouw muziek carrière combineren met een carrière in de zorg? Je kan in de zorg ook vaak s ‘avonds of s ‘nachts werken dus jouw nachtleven goed combineren op die manier. Veel kunstenaars en creatievelingen werken ernaast en nu is het ook nog eens makkelijker om de perfecte job te vinden aangezien er vacatures in overschot zijn. Mensen zoeken jou! Dus ga ook voor een steekje zekerheid en vastigheid. 

Hebben jullie het nu ook lastig met deze recessie? Stijgende kosten? Boodschappen bonnetjes die de pan uit stijgen? Toch maar even naar de Jumbo in plaats van de A merken van Albert Heijn? Helemaal begrijpelijk, schaam je niet! 

Het is bijna zomer en we hopen dat jullie lezers en fans een leuke zomer tegemoet gaan. Vol met feestjes en vakanties. Geniet, maar met matge;) 

Wil jij er toch nog op een budget cool uitzien? Aliexpress is it! Don’t be ashamed!

Ook bij Berskha, Boohoo en Shein kan je leuke dingen kopen. 

Rood staan is pas niet cool!of schulden hebben. 

Voorkom dat en go on a budget. 

keep your head up!

 

 

 

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments