HomeLifeRedactie team? What team? Just do it yourself!

Redactie team? What team? Just do it yourself!

De meeste online magazines/blogs hebben een team, a talkin team. Denk aan NSMBL, Girlscene, Trendalert, fem-fem, ze.nl, Manners, Workjuice etc, maar wie zegt dat je een team nodig hebt? Doe het gewoon zelf!

Verdiep je in online blogs en online bladen, verdiep je in onderwerpen waar mensen in geïnteresseerd zijn en waar veel over geschreven wordt en begin jouw eigen online magazine!

Het zal wel lastiger zijn alleen, zonder team. Je kan niet sparren, ideeën uitwisselen dus het is best wel saai etc, maar je hoeft ook de opbrengst niet te delen dus kan je makkelijk leven van jouw online magazine (althans dat is de bedoeling als je het goed doet!). Het kost natuurlijk wel tijd. Je moet een website opzetten, ideeën opdoen, researchen, foto’s erbij zoeken, social media bijhouden, een verdienmodel bedenken etc. Maar wie zegt dat je de artikelen zelf hoeft te schrijven? Je kan ze ook laten schrijven. Iemand die voor jou keyword research doet en de artikelen uitwerkt. Het meeste traffic/verkeer komt via Google dus zorg dat je iemand vindt die goed is in SEO artikelen;)

Wel is het fijn om een zakelijke partner te hebben als je zelf meer het creatieve type bent en alle idees hebt, maar het lastig vindt om goede zakelijke deals te sluiten en je online magazine/blog echt commercieel te maken en er dus geld mee te verdienen. Want uiteindelijk wil je er aan verdienen toch? Leven van jouw talent of jouw eigen online magazine.

Zie jij potentie in die magazine? Neem vooral contact op!

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments