Ali B laat je kennismaken met de beste ideeën uit de wereld van persoonlijke groei. En ja het is trending: persoonlijke ontwikkeling en groei. Niet alleen groei qua financiën, maar qua persoon. Als persoon. Jouw beste versie zal zelf zorgen voor meer groei in je financiën.

ALI B is succesvol succesvol ondernemer, rapper, tv-persoonlijkheid en theatermaker. In zijn carrière probeert hij altijd anderen te inspireren om het beste uit zichzelf te halen, bijvoorbeeld als coach bij The Voice, en brengt hij mensen met elkaar in verbinding, zoals in Ali B op volle toeren.

Wij zijn erg benieuwd naar dit boek (Het boek is nog niet uit;)) en eigenlijk willen hem erg graag kopen om te kijken wat ALI-B methode te bieden heeft. Is het een aanrader? We houden je op de hoogte.

Met De Ali B-methode laat Ali zien hoe hij al 20 jaar elke dag bezig is met groeien en nodigt hij jou uit om hetzelfde te doen. In 12 levenslessen deelt hij de ideeën, boeken en theorieën waar hij zelf het meest aan heeft gehad (voor ons was het puur het internet, lang leven Google en blogs). En hij neemt je mee achter de schermen bij de belangrijkste momenten uit zijn carrière. Ali vertelt het je op zijn manier: geestig, openhartig en inspirerend.

Tijd om te groeien: ikwilgroeien.nl is zijn community. Lees hier meer erover.

Maar eerlijk is eerlijk, Ali B mag zijn vrouw eeuwig dankbaar zijn. Zij haalde hem van de straat en zag potentie in hem. Zo begon zijn carrière. Vaak heeft het te maken met geluk en de juiste mensen ontmoeten. Op de juiste plek op het juiste moment. Succesvol naar de top on your own? Moeilijk..maar niet onmogelijk. Believe in that!

ANDEREN OVER DE ALI B-METHODE:
‘Ali laat zien dat persoonlijke ontwikkeling geen theorie of zweverige hobby is, maar echt een verschil kan maken in je leven. En hij kan er ook nog eens heel goed over vertellen.’ – Ben Tiggelaar

‘Ali observeert en analyseert. Altijd en overal, alles en iedereen. Dat is een talent, geeft zich altijd voor 300%. Dat is zijn kracht, dat is zijn macht. En hij kan beter rappen dan ik.’ – Chantal Janzen

‘Helemaal op eigen kracht en zonder studie is Ali een succesvol ondernemer geworden. Dat herken ik en dat spreekt mij aan.’ – John de Mol

‘Ali is, zolang ik hem al ken, altijd in beweging gebleven. Soms rennend, soms kruipend, maar hij beweegt hoe dan ook. Mooi om te zien hoe hij die mentaliteit nu overbrengt op anderen.’ – Humberto Tan

‘Streetwise, zonder moeilijk te doen, vol met nieuwe inzichten. Geloof in jezelf en de hemel is voor jou.’ – Wim Hof

‘Ik heb het van dichtbij gezien: de Ali B-methode, die werkt écht’ – Arjan Vergeer – 365 dagen succesvol

‘Vol met sterke lessen en hilarische anekdotes waar iedereen van kan leren.’ – Victor Mids

Veel mensen spreken vol lof over deze man. Wij zijn ook fan van deze man en van zijn talent en zijn coaching skills en zijn zeer benieuwd na het boek. Wij houden je op de hoogte!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here