HomeMusicRita Ora deelt videoclip van nieuwe single

Rita Ora deelt videoclip van nieuwe single

Ondanks dat we ons voornamelijk focussen op de Nederlandse urban scene,zijn wij ook groot fan van talent Rita Ora. Dit is nou echt een talent en ze is erg under de radar. Er wordt niet zoveel over haar geschreven in de media, wat wij totaal niet snappen. Elke dag de Kardashians in het nieuws, maar niet Rita Ora of Iggy Azalea. Weird world..

Rita Ora, één van de meeste succesvolle Britse artiesten van dit moment, trapt het nieuwe jaar af met de release van haar gloednieuwe single “You Only Love Me”. “You Only Love Me” is de eerste voorloper op het langverwachte album van de internationaal geprezen popster en singer-songwriter – een diep persoonlijk project dat onlosmakelijk verbonden is met een nieuw hoofdstuk in Ora’s leven en carrière. 

De nieuwe single, mede geschreven door Rita en geproduceerd door Lewis Thompson, is geïnspireerd op haar eigen ervaringen en kwetsbaarheid aan het begin van haar zoektocht naar de liefde. Het nummer opent met een voice memo van haar geliefde, de met een Oscar en BAFTA bekroonde filmmaker, Taika Waititi. “You Only Love Me” is een aanstekelijk, upbeat popliedje dat nog maandenlang als soundtrack kan dienen voor eigen liefdesverhalen van fans over de hele wereld.  Rita zegt hierovver: “Met ‘You Only Love Me’ en mijn aanstaande album wilde ik de kwetsbaarheid vastleggen die ik heb ervaren toen ik mezelf openstelde voor de liefde en een nieuwe levensfase inging. Het leren loslaten van het verleden om plaats te maken voor nieuwe ervaringen is een diep persoonlijk proces, en één die ik me geroepen voelde te documenteren via mijn muziek – de reis was niet altijd gemakkelijk, maar ik ben er sterker uitgekomen en gevuld met meer liefde dan ik ooit voor mogelijk had gehouden.” De bijbehorende videoclip voor “You Only Love Me”, geregisseerd door Charlie Sarsfield en opgenomen in de buitenwijken van LA, is één van Rita’s favoriete videoclips tot nu toe. Het toont een fictieve bruiloft door de lens van een Stepford Housewives meets Alice in Wonderland stijl verhaal, met hyperrealistische scènes van de grote dag van een bruid die op zijn kop wordt gezet, (met slechte bruidsmeisjes, de locatie die in vlammen opgaat en meer), en een verrassen

Meer weten over supertalent Rita Ora?. Lees dan dit eens.

Rita Ora is een internationaal geprezen singer-songwriter met meer dan 10 miljard streams, vier #1 UK singles en heeft het record voor de meeste Top 10 singles voor een Britse vrouwelijke artiest in de geschiedenis van het Verenigd Koninkrijk met een totaal van 13 noteringen. Rita nam onlangs de “Entertainer Award” in ontvangst tijdens de 2022 UK Glamour Women of the Year Awards, en werkt momenteel aan haar derde album, dat dit jaar zal verschijnen. Het is Rita’s eerste release sinds de samenwerking met BMG, waardoor ze eigenaar wordt van al haar toekomstige masteropnames en artistieke controle heeft op een manier die ze voorheen niet had. Haar nieuwe werk zal de opvolger zijn van eerdere releases zoals: Bang, een samenwerkings-EP met GRAMMY-winnende DJ en producer Imanbek die moderne pop mengt met 80s en 90s house; Phoenix, dat meer dan 4 miljard streams heeft vergaard met 4 platina singles waaronder het bekroonde nummer “Lonely Together” met Avicii; en Ora, haar met platina bekroonde debuutalbum, dat op #1 binnenkwam in de Britse hitlijsten. In de VS hebben Rita’s singles en samenwerkingen met grote sterren haar 7 Top 10 hits opgeleverd in Billboard’s Dance Club Songs Chart, waarvan er 5 #1 bereikten, 6 Top 20 singles in Billboard’s Hot Dance/Electronic Songs Chart, en een #3 Billboard Hot 100 song met Iggy Azalea’s “Black Widow”. Met succesvolle brandpartnerships in TV, cultuur en mode, heeft Rita zich de afgelopen jaren kunnen ontwikkelen als een veelzijdig entertainer. In 2019 lanceerde ze samen met Concecuh Brands de bekroonde Próspero Tequila. Daarnaast richtte Rita in 2022 haar duurzame activewear-merk Humans Being op. Haar film- en televisiecredits omvatten de Fifty Shades of Grey-franchise, POKÉMON Detective Pikachu, Twist, The Masked Singer UK, The Voice Australia, The X-Factor UK en de Netflix-serie Kung Fu Panda: The Dragon Knight. Rita zal binnenkort schitteren tegenover Jamie Foxx en Robert De Niro in de aankomende film Tin Soldier en zal Brandy vergezellen in de Descendants sequel The Pocketwatch op Disney+.

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments