HomeMusicSandra Lambeck. De vriendin van populaire rapper Frenna.

Sandra Lambeck. De vriendin van populaire rapper Frenna.

Sandra Lambeck. Achter elke succesvolle rapper staat een powervrouw. Ditmaal: Duitse Sandra Lambeck.

Wie is deze dame?

Het is de vriendin van Frenna! Ze is een Duitse actrice, bekend model en influencer. Ze is bekend van haar rol in de RTL TV serie “Tag & Nacht”. Zij speelde de rol van Michelle Schultz in 2012. Ook heeft ze gespeeld in de serie Köln 50667.

Ze heeft meer dan 600k volgers op Instagram. Op Instagram plaatst ze vette stylish fashion looks, de laatste modetrends en ook beautylooks. Haar gevoel voor stijl leverde haar in 2019 zelfs de About You Award op. Bovendien werd ze in 2020 genomineerd voor een People’s Choice Award. Ze werkt samen met populaire merken zoals PrettyLittleThing en BooHoo.

“Mijn doel is om in de toekomst onafhankelijk te zijn en in mijn privéleven wil ik gezonde relaties aangaan. Of het nu in vriendschap of in liefde is.”, aldus Sandra.

De rapper en actrice hebben ook samen ook een dochter genaamd Nairobi. Frenna is een succesvolle rapper met vele hits. Lees hier meer over rapper Frenna.

Bron: Puna.nl &Glamour, Beeld, Flickr

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments