Sommige van jullie fans van Life of an Artist of lezers van dit blog zullen zich wel afvragen. Waarom schrijven over merken van de Kardashians als dit platform zich richt op talent.

Nou het is een simpel antwoord: naar talent wordt niet Gegoogled en mensen Googlen wel dagelijks naar de Kardashians en bedrijven van deze mensen. Zo werkt de media nou eenmaal. Dus lees je overal artikelen over deze mensen, want ze zijn famous. Is media!

Het is een rare wereld. Schrijven over talent is leuk, maar de meeste talenten zullen nooit famous worden of dagelijks worden Gegoogled. Wij willen talent meer aandacht geven, maar tegelijkertijd ook een succesvolle website runnen. Dubbel he?

Uiteindelijk draait een bedrijf ook om succes. Succes betekent bezoekers. Bezoekers betekent geld. Het klinkt raar. Raar, maar waar. Thats life.

Dus vind je hier af en toe ook een artikel over talentloze mensen terug en hun bedrijven. Mensen die bekend zijn en waar mensen graag over lezen.

Wij hopen dat jullie toch blijven terugkomen voor leuke nieuwtjes en ander talent. Wij schrijven over van alles en hopen jullie te inspireren met onze artikelen!

Life of an Artist: het merk voor talent, beauty, art, design, fashion, life, jongeren en creatievelingen.

Stuur vooral jou muziek naar info@lifeofanartist.nl

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here