HomeMusicSef released bijzondere live versie van "El Salvador"

Sef released bijzondere live versie van “El Salvador”

Sef kreeg afgelopen december de sleutels van Paradiso en mocht een etmaal lang doen wat hij wilde in het gebouw. De creatieve duizendpoot besloot met 10-koppig orkest onder leiding van Alexander van Popta voor de eerste keer zijn album “El Salvador” live te gaan spelen. Het vierde pop-album van Sef kwam tegelijk uit met het begin van de eerste lockdown in maart 2020. De bijzondere livesessie met band, strijkers, backing vocalisten en gastoptredens van Willem de Bruin en Gerson Main is vanaf vandaag overal te streamen. Ook is de video van “Secondelijm” uit de concertfilm online te bekijken. Afgelopen vrijdag was het gehele concert te zien via een livestream op de site van Paradiso.
“Ik vind het met afstand een van de tofste dingen die ik ooit heb gemaakt! De strijkers tillen mijn nummers echt tot een nieuw niveau, dat is zo tof. Het voelt heel comfortabel en vrij.”
– Sef

Beluister de live versie van het nummer hieronder.

Sef – El Salvador Live In Paradiso (lnk.to)

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments