SEO content is king.

SEO: wat is dat nou eigenlijk precies?

SEO, ook wel search engine optimization genoemd. Je schrijft teksten zodat je goed gevonden wordt in Google, want dat is wat je wil toch? Meer bezoekers naar je website/je bedrijf. Dit kan zowel via social media, maar het meeste verkeer komt via Google. In Nederland hebben we in zo’n 95% van de gevallen over Google, maar daarnaast zijn er ook zoekmachines zoals Bing en DuckDuckGo.

Voor 95% van de Nederlanders start de zoektocht naar een product of bedrijf in een zoekmachine. Om onder de aandacht van je doelgroep te komen en leads te genereren moet je dus gewoon bovenaan in de zoekmachines staan of in ieder geval op pagina 1.

Wil jij ook meer bezoekers naar je site en beter gevonden worden in Google? Dan is deze cursus geschikt voor jou. Veel ondernemers hebben moeite om hoger in google te komen, met deze campagne scoor je sowieso beter in Google.

Heb je nou helemaal geen zin in een cursus? Wil je liever jouw website of blog content laten schrijven? Neem dan contact op met Allround Writer.

SEO content is king? Ja zeker weten!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here