HomeFashionIs Skims in Nederland verkrijgbaar? Benieuwd?

Is Skims in Nederland verkrijgbaar? Benieuwd?

SKIMS In Nederland? Yes or no!Jaja! Het genius merk van Kim Kardashian, met de genius tepel bra dropping on Halloween. Kopen of niet? Wiens idee was dit? Die van haar of haar koude medewerker die weinig verdient!?

Fashionista’s en Kim Kardashians fans opgelet: het shapewear merk SKIMS.

Het merk is inmiddels volgens de media 4 miljard waard 3 jaar later. Like what? Geloof niet alles wat je online leest. De Kardashians overdrijven nogal graag en Skims is ook eigenlijk niet zo bijzonder. Veel dupes zijn er van te krijgen. Het idee bestond al, maar de nipple bra niet. 

Life of an Artist is er ook voor jouw fashion nieuws en de laatste trends op fashion gebied. Stuur dus vooral jouw merk en fashion pr naar info@lifeofanartist.nl 

Reality ster, influencer en entrepreneur Kim Kardashian heeft een empire gebouwd met het shapewear brand Skims en het heeft haar een miljardair gemaakt. Het is een groot succes. Haar nieuwste product blijkt dan ook een gat in de markt. Onderkleding aka shapewear om vetrollen glad te strijken en billen te liften, bestond al. Er zijn meerdere brands die dit verkopen zoals Spanx. Maar de realityster en onderneemster komt ermee in tien verschillende maten en voor tien verschillende huidskleuren. Maar ze verkopen niet alleen shapewear, maar ook loungewear en nachtmode. We gaan het zeker uitproberen op onze andere blog/fashion/lifestyle magazine. 

Maar waar kan je dit nou eigenlijk kopen?

Ze shippen ook naar Nederland! Jaja, voor de liefhebbers. Kopen die bra!Laat zien wat je waard bent. 

Het is naast skims.com, te koop bij Nordstrom. Nordstrom is de eerste retail partner van shapewear label Skims. Skims is te koop bij Nordstrom winkels in de Verenigde Staten en via de e-commerce site van de retailer.

“Het was een natuurlijke keus om Nordstrom te kiezen als eerste retail partner voor Skims,” zegt Kardashian West in een persverklaring. “Nordstrom staat bekend voor zijn ongeëvenaarde klantenservice en inclusieve maatvoering. Voor mij was het essentieel dat we de volledige maatrange en alle kleuren van Skims aan kunnen bieden, een waarde die Nordstrom deelt.”

Bron: fashionunited. 

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments