HomeFashionHet merk Skims. Is het al in Nederland te krijgen? Benieuwd?

Het merk Skims. Is het al in Nederland te krijgen? Benieuwd?

Het populaire shapewear merk van KIm Kardashian. Is het eigenlijk al in Nederland te krijgen, maar waar dan?

Fashionista’s en Kim Kardashians fans opgelet: het shapewear merk SKIMS.

Life of an Artist is er ook voor jouw fashion nieuws en de laatste trends op fashion gebied.

Reality ster, influencer en entrepreneur Kim Kardashian heeft een empire gebouwd met het shapewear brand Skims en het heeft haar een miljardair gemaakt. Het is een groot succes. Haar nieuwste product blijkt dan ook een gat in de markt. Onderkleding aka shapewear om vetrollen glad te strijken en billen te liften, bestond al. Er zijn meerdere brands die dit verkopen zoals Spanx. Maar de realityster en onderneemster komt ermee in tien verschillende maten en voor tien verschillende huidskleuren. Maar ze verkopen niet alleen shapewear, maar ook loungewear en nachtmode. We gaan het zeker uitproberen op onze andere blog.

Maar waar kan je dit nou eigenlijk kopen?

Nog niet in Nederland in ieder geval, maar dat gaat wel kopen denken wij. Er is zeker vraag naar.

Het is naast skims.com, te koop bij Nordstrom. Nordstrom is de eerste retail partner van shapewear label Skims. Skims is te koop bij Nordstrom winkels in de Verenigde Staten en via de e-commerce site van de retailer.

“Het was een natuurlijke keus om Nordstrom te kiezen als eerste retail partner voor Skims,” zegt Kardashian West in een persverklaring. “Nordstrom staat bekend voor zijn ongeëvenaarde klantenservice en inclusieve maatvoering. Voor mij was het essentieel dat we de volledige maatrange en alle kleuren van Skims aan kunnen bieden, een waarde die Nordstrom deelt.”

Wij zijn benieuwd wanneer het in Nederland verkrijgbaar is. We houden je zeker op de hoogte!

Bron: fashionunited. Beeld:Unsplash (niet haar merk).

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments