HomeMusicSterre Kunzler: de knappe vriendin van Snelle!

Sterre Kunzler: de knappe vriendin van Snelle!

Sterre Kunzler: de knappe vriendin van zanger en talent Snelle.

Op 9 januari 2020 liet hij op zijn Instagram profiel weten dat de twee een setje zijn, gepaard met de tekst “Vreselijk misdragen in Parijs. #InstaOfficial”. Hiermee toonde hij Sterre voor het eerst aan de buitenwereld. Waarschijnlijk houdt ze niet van de spotlights, want er is niet zoveel bekend over haar. Wel is het een echte beauty en staat ze perfect aan de zijde van Snelle.

Sterre Kunzler is geboren en opgegroeid in Nijmegen. Maar voor haar studie, Food & Business, heeft zij een tijd in Barcelona gewoond. Daar waar Snelle ook geregeld te vinden was. Verder is er niet zoveel over haar bekend.

Snelle gaat erg lekker. Snelle brak in 2019 door met de hitsingles: “Scars” en “Lippenstift. Hij veroverde de hitlijsten en zijn EP “Beetje Bij Beetje” en zijn debuutalbum “Vierentwintig” werden een groot succes. De rapper is binnenkort te zien in de Voice of Holland kids. Wij kunnen niet wachten!

Ga zo door Snelle. Meer lezen over hem? Bekijk dit artikel dan eens.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments