HomeInfluencersSupergaande is back met een nieuwe serie op Youtube.

Supergaande is back met een nieuwe serie op Youtube.

Qucee, Nesim, Fraasie en Ta Joela, beter bekend als Supergaande, komen met een gloednieuwe YouTube-serie. In Roast School stapt Supergaande wekelijks opnieuw in de schoolbanken om elkaar en andere bekende gasten te roasten, een cabaretvorm waarin je elkaar op de hak neemt. Voor de klas staat iedere week een andere bekende leerling die een presentatie geeft over zichzelf van voor de fame. Bizzey bijt het spits af en laat foto’s zien van zijn eerste vriendinnetje, Qucee is de fotoboeken ingedoken en heeft nooit vertoonde beelden meegebracht en Nesim heeft verschillende fotoshoots als kind op zijn naam mogen zetten. Het klaslokaal is gevuld met bekende gezichten en de ene grap is nog pittiger dan de andere. Dit alles onder het toeziend oog van meester Twan, oftewel Big2.

Qucee en Nesim, het eigenzinnige duo dat nog beter bekend is als Supergaande, startte hun YouTube carrière op de fameuze Lijnbaan in Rotterdam. Met scherpe vragen trekken ze de beste quotes uit de jonge bezoekers van de havenstad en hebben ze fame vergaard van Vlissingen tot Den Helder. Niet bang om brutaal te zijn, maar nooit beledigend. De jongens die je buurman hadden kunnen zijn en de diversiteit van Nederland aan jong en oud laten zien, zijn inmiddels veel meer dan de straatinterviews. Maar zullen nooit vergeten waar ze vandaan zijn gekomen. Met wekelijks opvolgende hoge noteringen in YouTube’s trendinglijst en een podcast die keer op keer de toppodcastlijst van Spotify beklimt, kunnen we met zekerheid zeggen: Supergaande mag zich rekenen tot een van de grootste contentmakers van de Benelux.

Als klap op de vuurpijl is de Supergaande familie onlangs versterkt met twee kersverse leden Ta Joela en Fraasie. Multitalent Ta Joela timmert al een aantal jaren flink aan de weg, zo hostte hij een awardwinnende serie op MTV en ging zijn 101Barz sessie viraal. Fraasie mag als producer meerdere hits op zijn naam zetten zoals ‘Tigers’ van Bilal Wahib en ‘Meli Meli’ van Ali B & Numidia ft. Ronnie Flex. Ze waren al in talloze video’s te zien, maar zijn nu officieel lid van Supergaande en zullen naast Qucee en Nesim host zijn van verschillende formats. 

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments