HomeInfluencersTemptation Island meiden massaal op Onlyfans.

Temptation Island meiden massaal op Onlyfans.

Temptation island meiden zitten massaal op Onlyfans in deze corona tijden.

En logisch want er valt nu niet veel geld te verdienen met het influencen. De marketing bedrijf geven nu niet veel uit. Waarschijnlijk zijn deze vrouwen ook sekswerkers geweest of misschien nog steeds. Ook door valt geen geld nu in te verdienen.

OnlyFans is trending momenteel. De influencers en celebrities verdienen goed geld met dit platform waar je erotische content kan delen, zowel foto’s als video’s. Je kan zelf beslissen hoever je gaat, je kan dus ook naakt gaan en zo meer geld verdienen.

Ben je benieuwd hoe je hier geld mee verdient en hoeveel je ermee kan verdienen? Lees dit dan eens.

Er zijn een aantal temptation island reality sterren die op dit platform zitten. Benieuwd welke? Lees dan gauw verder.

Het lijkt wel alsof elke realityster het probeert te maken op OnlyFans. Hebben de meeste influencers dan toch niet zoveel succes? Of willen ze gewoon graag extra veel geld verdienen op een makkelijke manier?

Welke dames zitten er nou precies op?

Influencer Fabiola Volkers was één van de eerste Temptation babes die OnlyFans omarmde. De 21-jarige oud-kandidate was daarvoor ook al behoorlijk actief op Instagram. De rondborstige blondine belooft je de “craziest content EVER” En geloof ons: dat maakt ze waar. Voor Fabiola is niets te gek.Ook naakt te zien!

Rosanna Voorwald is al vanaf dag één dat ze elkaar bij Temptation Island ontmoetten de aartsvijand van Fabiola. Op OnlyFans zijn Rosanna en Fabiola ook geduchte concurrenten, al biedt Rosanna wel een paar extra’s die Fabiola niet heeft: Niels bijvoorbeeld.

Romee was vorig jaar één van de meest besproken verleidsters van Temptation Island. Ze hoefde er niet veel voor te doen om playboy Zach om haar vinger te winden, die dit vervolgens in alle toonaarden ontkende tegenover zijn toenmalige vriendin Simone. Op OnlyFans gaat ze niet alleen in bikini, maar showt ze ook ook sexy poses. Hoe ver Romee in haar privéchats gaat is niet bekend.

Ayleen Bella viel in 2019 op toen ze een flirt had met Heikki. Inmiddels lijkt ze totaal niet meer op het 19-jarige meisje dat toen meedeed. Ze heeft haarzelf compleet laten verbouwen met een kinvergroting, borstvergroting en lipfillers. Op OnlyFans showt ze vol trots haar nieuwe body.

Weet waar je aan begint meiden en jongens.

Bron: onlyfansmeiden.nl, Beeld: Unsplash

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments