HomeInfluencersTeske de Schepper: Youtuber en zangeres. Lees hier meer.

Teske de Schepper: Youtuber en zangeres. Lees hier meer.

Teske de Schepper: deze dame moet je gewoon kennen.

Een bekende Youtuber, schrijfster en zangeres. Op haar Youtube account heeft ze meer dan 300k abonnees. Ze schrijft graag en maakt muziek.

In 2015 tekende Teske, op 19-jarige leeftijd, een contract met Universal Music. Haar debuutsingle Rewritten stond zeven weken in de Tipparade van de Nederlandse top 40, hoogste plaats nummer 5. Ze voerde het nummer live uit bij Giel Beelen en in de Wereld Draait Door.

In 2016 bracht ze met Mr Polska het nummer Samen uit” en tekende ze op 30 september bij het succesvolle platenlabel Top Notch. Daarbij bracht ze haar eerste eigen Nederlandstalige single “Opnieuw” uit. Dit nummer was voor haar een nieuwe start in haar muziekcarrière.

In februari 2020 bracht Teske haar schrijfdebuut genaamd Nachtvlinder uit. Het boek is een bundel van poëzie en korte verhalen over haar leven. Ze is dus ook een schrijfster.

Wat verdient Teske de Schepper precies als YouTuber?

“Ik ga niet vertellen wat ik verdien, maar ik kan er goed van leven en hoef niet op mijn geld te letten. Ik vind niet dat vloggers te veel krijgen: ze krijgen soms een stuk minder dan wat BN’ers krijgen voor het spelen in een reclame. Er worden honderdduizenden euro’s gestopt in tv-commercials, terwijl YouTube-video’s soms veel meer bekeken worden.” aldus Teske

Bron: Grazia, Wikipedia

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments