The blonde Salad: Het fashionblog van Chiara Ferragni.

In 2009 zette Chiara Ferragni, de rechtenstudent, samen met haar toenmalige vriend Riccardo Pozzoli een website op: The Blonde Salad. Chiara wilde door middel van wat foto’s haar outfits delen met de wereld en hoopte dat mensen inspiratie zouden halen uit haar kledingstijl. Het blog groeide echter uit tot de populairste blog van ItaliĆ«. The Blonde Salad is inmiddels zowel leesbaar in het Italiaans als in het Engels en heeft meer dan 600.000 unieke bezoekers en 6 miljoen pageviews elke maand.

Wat erg heeft geholpen bij het succes van het blog is het gebruik van Instagram. Op Instagram heeft Chiara meer dan 22 miljoen volgers en haar pagina op facebook is ook erg populair. Wil jij ook succesvol op Instagram worden? Kan jij wat hulp gebruiken bij je persoonlijke branding? Bekijk dit dan eens.

Inmiddels werken er 24 mensen voor dit blog en is het een echte business geworden. Ze werkt samen met grote merken. Inmiddels heeft Chiara haar fashionempire uitgebouwd en is ze ook eigenaresse van haar eigen kledinglijn. Een echte digital entrepreneur.

Chiara Ferragni is inmiddels 12 miljoen dollar waard.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here