The Millionaires Club: een iniatief van rapper Boef en ondernemer Vasco Rouw.

Boef ken je natuurlijk als rapper en social media ster en van zijn grote hits zoals “Lauw”, “Slapend Rijk” en “Hosselen”. Maar wist je al dat Boef ook een ondernemer is? Hij heeft nu samen met game koning en ondernemer Vasco Rouw een club opgericht voor mensen die willen ondernemen en groeien en zichzelf willen ontwikkelen.

Wat houdt dat platform precies in?

Een platform waarbij zij je leren om je mindset te verbeteren en te werken aan jouw financiƫle vrijheid. Het platform geeft je tools, connecties, leerzame cursussen waardoor je de regie pakt over je eigen leven. Tools en lessen die de rest van jouw leven waardevol blijven.

The Millionaires Club telt meer dan duizend leden, organiseert meerdere waardevolle events per jaar (gaat nu even lastig, maar misschien online events dan) en staat voor kwaliteit boven kwantiteit. Met zakenman, investeerder en belegger Vasco Rouw als aanspreekpunt naast top entertainer en social media ster Boef kom je terecht in een team vol winnaars. De self-education industrie is booming dus een goed iniatief, maar is de website ook waard voor je geld? Dat is nog even afwachten..Het is in iedergeval iniatief.

Wij horen graag meningen van leden van dit platform. Wil jij nou ook meer leren over investeren en beleggen? Bekijk dit dan eens.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here