HomeMoneyThe Side Hustle: de website van Kim Reinders

The Side Hustle: de website van Kim Reinders

The Side Hustle: Hustle Hustle baby.

Een trend vanuit Amerika. Komen daar niet bijna alle trends vandaan!? Hello urban fashion?

Op the Side Hustle.nl vind je alle informatie die je nodig hebt om naast jouw baan te starten met een eigen business. Van handige ondernemers tips tot informatie over verschillende verdienmodellen, maar ook praktische tips. Zoals het opstellen van algemene voorwaarden etc. Tot slot, vind je net zoals op deze website een hoop inspiratie en motivatie om te starten met ondernemen.

Wat is een Side Hustle nou eigenlijk?

In Amerika is het al booming (veel trends komen vanuit Amerika, zoals ook de urban fashion lifestyle) maar hier in Nederland moet het wel wat voet aan de grond krijgen. Een Side Hustle is iets wat je naast je baan doet en waar je persoonlijk en/of financieel van groeit. In de meeste gevallen wel met de intentie om er op den duur geld aan te verdienen. En het leuke is: dat geld is alleen maar een leuk extraatje. Als Side Hustler geniet je van de voordelen van het ondernemerschap: vrijheid, eigen verantwoordelijkheid, maatschappelijke betrokkenheid, uitdagingen, creatief bezig zijn en afwisseling.

Ondernemen is erg populair tegenwoordig. Iedereen wilt tegenwoordig voor zichzelf beginnen en dat is niet gek. Ondernemerschap heeft namelijk heel erg veel voordelen, zoals hierboven ook genoemd werd. Wat veel mensen alleen vergeten is dat ondernemen ook een groot nadeel heeft en dat is dat het heel veel (financiële) stress met zich meebrengt. Niet iedereen is namelijk geschikt als succesvolle ondernemer. Wel is iedereen geschikt als succesvolle Side Hustler. Iedereen kan het, maar je moet het wel willen. 

Wil jij nou ook graag een extraatje verdienen en passief inkomen? Bekijk deze cursus dan eens.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments