HomeMusicTiktak krijgt vele reacties na toevoeging Lil Kleine aan Line-up. Come on...

Tiktak krijgt vele reacties na toevoeging Lil Kleine aan Line-up. Come on People!

Nadat Lil Kleine gearresteerd werd op verdenking van het mishandelen van zijn toenmalige verloofde Jaimie Vaes verdween hij even uit het publieke oog. Hij vertrok naar Thailand om, naar eigen zeggen, aan zichzelf te werken, maar dat duurde niet heel lang. Na een tijdje werd hij steeds vaker weer in Amsterdam gespot en tijdens het laatste deel van de zomer deed hij verschillende shows in het buitenland.

Het ziet ernaar uit dat hij op 17 september zijn eerste show in Nederland weer heeft. TikTak maakt zojuist bekend dat ze hem aan de line up hebben toegevoegd. De organisatie wordt overspoeld met reacties, zowel negatief als positief, over de aankondiging. Sommige mensen spreken er schande van dat hij geboekt is en vragen zich af of TikTak achter de acties van Lil Kleine staat.

Wat is er mis met dit land? Iedereen priced nu zijn ex, Jaimie Vaes terwijl ze zelf ook niet zo,n lieverd is en zij is een echte bn’er aan het worden en Lil Kleine, wat gewoon een talent is blijven we cancellen door een domme misstap.

Dit soort dingen gebeuren dagelijks bij gewone mensen en daar hoor je niks over.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments