We weten allemaal dat je dingen zoals roken, rode wijn, koffie en frisdrank beter niet kunt nemen voor een mooie witte Hollywood smile. Maar er zijn nog meer dingen die je beter kunt laten. Lees hier welke producten nog meer schadelijk zijn voor je mooie witte lach. Als artiest wil je natuurlijk een mooie witte smile hebben en geen gele tanden. Dat hoort er allemaal bij.

1. Bessen
Bosbessen, kersen en frambozen. We vinden ze allemaal heerlijk en er zitten een hoop vitamines in waar ons lichaam gek op is. Onze tanden zijn hier alleen iets minder blij mee. De zure besjes tasten namelijk je tandglazuur aan, waardoor je tanden sneller geel worden.Beter laten die bessen dus!

2. Sausjes
We dompelen er onder andere sushi en pasta helemaal in onder. In sausjes zoals sojasaus en tomatensaus zitten enorm veel zout en toegevoegde suikers die mogelijk vlekken veroorzaken op je tanden.

3. Sapjes en frisdrank
Ook deze wist je waarschijnlijk al: sapjes en frisdranken. Een lekker fruitsapje in de ochtend of een glas verfrissende cola na een lange dag werk geven jou de boost die je nodig hebt. Jammer genoeg zitten sappen en frisdranken vol zuur en toegevoegde suikers, wat dus niet goed is voor mooie witte tanden.

4. Zwarte koffie en thee
Dit is natuurlijk algemeen bekend. Koffie en thee is bad nieuws voor mooie witte tanden. Is koffie en thee aan de kant zetten echt een no go voor jou? Voeg dan een scheutje melk toe aan je koffie of stap over op groene of witte thee.

5. Wijn
Een lekker glaasje wijn…helaas..je tanden zijn stukken minder enthousiast dan jijzelf, want helaas geldt dit niet alleen voor rode wijn, want ook witte wijn tast je tanden zodanig aan dat ze gevoeliger worden en sneller geel worden. 

6. Snoepjes
Snoepjes zitten vanzelfsprekend boordevol suikers die je tandglazuur aantasten. Wat daarnaast ook in snoepjes zit is kleurstof. Dit is het goedje wat achterblijft op je tanden en ook vlekjes kan veroorzaken.

7. Curry
Niets is zo lekker als de buitenlandse keuken. Ze zijn daar namelijk niet zuinig met kruiden. Helaas zitten in je favoriete curry dus ook een hele hoop kruiden waar je tanden zijn witte kleur van verliezen.

Wil je meer tips voor mooie witte tanden? Neem dan even een kijkje hier. Weg met die gele tanden.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here