Verdiensten Adsense? Benieuwd?

Passief inkomen met jouw online magazine of blog. Dat kan. Wij geven tips voor het succesvol starten en runnen van een blog.

Maar makkelijk is het niet.

Je kunt veel geld verdienen met Adsense, maar dit kost veel tijd. Heb jij die tijd en dat geduld? Denk dan aan een 10 jaren plan.

Wat kan je dan precies verdienen en hoe doe je dit?

De beste manier is om aan niche sites te werken. Meerdere sites hebben in een niche. Denk dan aan entertaiment, beauty, fashion, dieren, finance/money, een blog voor alleen mannen etc. Niche sites zijn sites die een heel specifiek onderwerp behandelen en dus gerichte bezoekers binnenhaalt. Focus je op zoekwoorden en op SEO en haal binnen een jaar 10.000 unieke bezoekers per maand naar je site.

Met 10.000 unieke bezoekers per maand zal je rond de 100/150 euro verdienen met Adsense, maar dit kan meer of minder zijn. Dit is afhankelijk van je niche. Finance/money niche verdient meer. Adverteerders betalen daar meer geld voor.

Maar wat als je nou 20 niche websites hebt zoals sommige ondernemers? Dat verdien je dus 2000 tot 3000 euro per maand en dat alleen met Adsense. Daar kunnen andere verdiensten nog bij komen. Denk dan aan gesponsorde content en affiliate marketing of bijvoorbeeld een webshop.

Maar 20 websites met 10.000 unieke bezoekers per maand? Dat is niet makkelijk. Maar je kan ook 2 websites van 500k bezoekers hebben, dan verdien je zelfs veel meer. Om dit te bereiken moet je veel goede content schrijven, je website promoten en zorgen dat je scoort in Google met jouw content. Uiteindelijk komen de meeste bezoekers namelijk via Google. Maar misschien ben jij wel een famous rapper of celebrity. Dan zal je ook veel bezoekers via social media krijgen op je website.

Verdiensten Adsense? Geen vetpot, maar het kan oplopen naarmate je meer websites hebt en bezoekers.

Wil je ook goed geld verdienen met advertenties? Ga dan voor premium advertising netwerken zoals Ezoic, Adthrive, Mediavine etc.

Lees hier meer over onder andere Mediavine.

Succes!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here