HomeWritingVerdiensten blogger in 2023? Wij zijn benieuwd!

Verdiensten blogger in 2023? Wij zijn benieuwd!

Verdiensten blogger in 2023? Wat verdient een blogger nou eigenlijk? Wij zijn erg benieuwd!

Of wat verdien jij met jouw online magazine? Over geld praat je niet. Wie zegt dat? In welke tijd leven we? Anno 2023 kan alles. Echt alles De future is now! Praten over je inkomen is niet meer raar. Mensen willen juist graag weten wat je verdient met een blog of online magazine zodat zij er ook 1 kunnen beginnen. Het inspireert en motiveert!

Om te beginnen. Wat verdienen jullie? Wij als online magazine verdienen helaas nog geen vetpot.

Wij zijn een startend bedrijf/blog en bestaan nu alweer 3 jaar. De tijd gaat erg hard. Een bedrijf opzetten kost tijd en in het begin is het vooral veel schrijven en promoten. Wij hopen natuurlijk over nog eens 2 jaar hier meer dan een fulltime inkomen uit te halen. Keep on reading then we keep on writing content! Deal?

Maar dan: wat verdienen bloggers en online magazines?

Wij zijn even op onderzoek uitgegaan. Wat verdienen andere bloggers? Zo ver we het konden vinden online, want dat was nog wel lastig. Eigenaresse Greet van Style en Sugar verdient tussen de 700 en 1000 euro per maand met haar blog. Mick van het blog De Moderne Nomaden geeft aan ongeveer 3000 euro per maand te verdienen aan onder ander affiliate marketing. Hij raad verschillende producten aan, waaronder de affiliate marketing revolutie. Dit is een echte aanrader als je ook succesvol wil worden met websites en bloggen. Op Blogtrommel geeft de eigenaar Ben aan dat bloggers tussen de 70 euro en 3000 euro verdienen, maar er zullen ook bloggers zijn die meer dan dat verdienen. Het hangt allemaal af van het aantal bezoekers en de niche waarin je zit.

Tip voor blog niches: online ondernemen en affiliate marketing! Online educatie is ook booming.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments