HomeMoneyVerdiensten Nikkie Plessen in 2024 (update) Wat verdient deze zakenvrouw?

Verdiensten Nikkie Plessen in 2024 (update) Wat verdient deze zakenvrouw?

Verdiensten Nikkie Plessen in 2024? Nieuwsgierig? Lees dan gauw verder. Nikkie Plessen, deze vrouw moet je kennen, maar wat verdient ze nou eigenlijk en wat is haar totale vermogen?

Nikkie is een Nederlands modeontwerpster, actrice, presentatrice, model en onderneemster. Ze begon als soapster in Onderweg naar Morgen en GTST. Ze ging ook presenteren bij TMF als VJ. In 2011 heeft ze een groot kledingmerk uitgebracht genaamd Nikkie. Ze heeft meerdere winkels in Nederland en ook verkooppunten in Europa. Het merk is uitgegroeid tot een internationaal modelabel.

Op het internet wordt geschat dat Nikkie Plessen in 2019 ongeveer 6 miljoen euro heeft verdiend. Dit is slechts een schatting, want ze is niet open over haar salaris en het inkomen dat ze verdient dus we weten het niet zeker.

Ook haar vermogen is niet helemaal duidelijk, maar er wordt geschat dat ze een vermogen van ongeveer 35 miljoen euro heeft in 2024. 

Nikkie staat sinds kort in de lijst van rijkste BN-ers onder de 40 jaar. Lekker bezig!

Verdiensten Nikkie Plessen in 2024? Meer dan genoeg dus!

Bron: Quotenet

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments