Verdiensten Nikkie Plessen? Nieuwsgierig? Lees dan gauw verder. Nikkie Plessen, deze vrouw moet je kennen, maar wat verdient ze nou eigenlijk en wat is haar vermogen?

Nikkie is een Nederlands modeontwerpster, actrice, presentatrice, model en onderneemster. Ze begon als soapster in Onderweg naar Morgen en GTST. Ze ging ook presenteren bij TMF als VJ. In 2011 heeft ze een groot kledingmerk uitgebracht genaamd Nikkie. Ze heeft meerdere winkels in Nederland en ook verkooppunten in Europa. Het merk is uitgegroeid tot een internationaal modelabel.

Op het internet wordt geschat dat Nikkie Plessen in 2019 ongeveer 6 miljoen euro heeft verdiend. Dit is slechts een schatting, want ze is niet open over haar salaris en het inkomen dat ze verdient dus we weten het niet zeker.

Ook haar vermogen is niet helemaal duidelijk, maar er wordt geschat dat ze een vermogen van ongeveer 28 miljoen euro heeft in 2020.

Nikkie staat sinds kort in de lijst van rijkste BN-ers onder de 40 jaar. Lekker bezig!

Verdiensten Nikkie Plessen? Meer dan genoeg dus!

Wil jij nou ook graag veel geld verdienen? Wil jij graag passief geld verdienen? Een passief inkomen? Bekijk deze cursus dan eens.

Bron: Quotenet

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here