Hoeveel vermogen heeft Alex Soze?

Deze bekende vlogger ken je inmiddels vast wel. Hij is van een bekende vlogger naar bekende BN’er gegaan. Of hij talent heeft dat weten we niet, maar lef heeft hij in ieder geval wel.

Het was een erg lange tijd stil omtrent Alex Soze. De man die je ofwel fantastisch vindt ofwel verschrikkelijk want hij is aardig brutaal en gek. Maar hij was even van de aardbodem verdwenen en er gingen online de wildste geruchten rond. Maar hij heeft dus gewoon vastgezeten. Hij zit namelijk wel vaker vast.

Hij komt regelmatig in aanmerking met de politie en is aardig brutaal.

Ondanks dat veel mensen zich vreselijk ergeren aan zijn filmpjes en ronduit onbeschofte gedrag, heeft hij er een verdienmodel van gemaakt.

Hij heeft inmiddels een eigen webshop met shirtjes. Zo verkoopt hij shirtjes met zijn levensmotto: ‘Alles kan kapot, maar Alex niet’

Wij zijn benieuwd hoe dit loopt.

Maar dan, het vermogen van Alex Soze? Wat verdient deze man?

Hij verdient een aardig zakcentje met zijn Youtube kanaal en zijn webshop denken wij, maar of hij een miljonair is? Dat denken wij niet. Hij zal ook wel in de illegale handel zitten aangezien hij vaak wordt opgepakt.

We houden je op de hoogte, als we meer weten over zijn vermogen en verdiensten.

Zoek jij nou ook naar een manier om online geld te verdienen? Heb je wel eens van affiliate marketing gehoord? het is de manier om online geld te verdienen met een blog of online magazine, maar je kan het ook gebruiken via social media. Wij beloven je geen gouden bergen, maar een kleine side hustle per maand (denk aan 500 euro per maand met een goedlopend blog) is zeker mogelijk. Bekijk deze cursus en ga voor affiliate marketing!

Jacko Meijaard verdient met 20+ websites 10k per maand aan affiliate marketing. Lees hier meer over Jacko Meijaard.

Image: unsplash

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here