HomeMoneyHet vermogen van Alex Soze in 2024. Benieuwd?

Het vermogen van Alex Soze in 2024. Benieuwd?

Hoeveel vermogen heeft Alex Soze in 2024?

Deze bekende vlogger ken je inmiddels vast wel. Hij is van een bekende vlogger naar bekende BN’er gegaan. Of hij talent heeft dat weten we niet, maar lef heeft hij in ieder geval wel.

Het was een erg lange tijd stil omtrent Alex Soze. De man die je ofwel fantastisch vindt ofwel verschrikkelijk want hij is aardig brutaal en gek. Maar hij was even van de aardbodem verdwenen en er gingen online de wildste geruchten rond. Maar hij heeft dus gewoon vastgezeten. Hij zit namelijk wel vaker vast.

Hij komt regelmatig in aanmerking met de politie en is aardig brutaal.

Ondanks dat veel mensen zich vreselijk ergeren aan zijn filmpjes en ronduit onbeschofte gedrag, heeft hij er een verdienmodel van gemaakt.

Hij heeft inmiddels een eigen webshop met shirtjes. Zo verkoopt hij shirtjes met zijn levensmotto: ‘Alles kan kapot, maar Alex niet’

Wij zijn benieuwd hoe dit loopt.

Maar dan, het vermogen van Alex Soze in 2024? Wat verdient deze man?

Hij verdient een aardig zakcentje met zijn Youtube kanaal en zijn webshop denken wij, maar of hij een miljonair is? Dat denken wij niet. Hij zal ook wel in de illegale handel zitten aangezien hij vaak wordt opgepakt.

Sommige websites praten over 5 miljoen. Ik heb geen idee waar ze die onzin vandaan halen. Geloof niet alles wat je op het web leest. 

We houden je op de hoogte, als we meer weten over zijn vermogen en verdiensten.

Wil jij nou ook rijk worden? Geld verdienen met beleggen? Bekijk dit dan eens.

Image: unsplash

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments