HomeMoneyVermogen Asap Rocky in 2023. Benieuwd?

Vermogen Asap Rocky in 2023. Benieuwd?

This man is a lucky man. He made Riri Pregnant. Like what? The Queen of all queens is pregnant with their baby: congratz! She got a baby boy last summer. We love fashion-icon Rihanna. Een echte trendsetter.

Maar ASAP Rocky heeft een behoorlijke carrière voor zichzelf gemaakt. Hij is dan wel geen miljardair like his wifey, maar hij doet het wel goed en hij heeft zeker talent. Hij komt niet heel veel in de media dus we moesten even zoeken naar meer over hem.

Rakim Nakache Mayers, beter bekend onder zijn artiestennaam A$AP Rocky, is een Amerikaanse rapper uit Harlem (New York).

Rakim Mayers, professioneel bekend als ASAP Rocky, is een Amerikaanse platenproducent, rapper, creative director, acteur en model. Hij debuteerde met zijn mixtape Live.Love.A$AP in 2011.

Het succes van zijn eerste mixtape leverde een platencontract op bij Polo Grounds Music, RCA Records en Sony Music Entertainment.

In 2013 verscheen zijn tweede album Long.Live.A$AP. Dit album kwam binnen op de eerste plaats in de Billboard 200.

Op 26 mei 2015 kwam zijn derde album, At.Long.Last.A$AP, uit, dat opnieuw de eerste plaats van de Billboard 200 bereikte.

Mayers werkt onder het pseudoniem “Lord Flacko” als producer en regisseert ook videoclips. Hij is dus van alle markten thuis.

Hij is ook nog eens een echt stijlicoon. Hij heeft altijd unieke looks en dat samen met trendsetter Rihanna. The perfect couple.

Hij heeft een vermogen van ongeveer 10 miljoen in 2023. Niks vergeleken met Rihanna uiteraard, maar 10 miljoen dollar is not bad.

Wij houden deze rapper in de gaten.

IMage: Unsplash

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd. Bekijk carrieretijd.nl
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments