HomeMoneyVermogen Bizzey in 2023? Wat denk je? Checkitouthere!

Vermogen Bizzey in 2023? Wat denk je? Checkitouthere!

Vermogen Bizzey in 2023? Wat verdient deze succesvolle rapper en ondernemer? En wat is zijn totale vermogen?

Wie is Bizzey?

Bizzey zijn echte naam is Leendert (Leo) Roelandschap. Hij is een Nederlandse rapper en ondernemer. Hij heeft hits zoals “Traag”,”Ewa”, “Drup”, “JA!” en nog veel meer.

In 2010 startte hij samen met zijn vrienden Jim Aasgier (Jim Taihuttu) en Nizzle (Nils Rondhuis) de rapgroep Yellow Claw. Ze scoorden meerdere hits in de Nederlandse top 40 waaronder de singles “Nooit meer slapen” en “Shotgun”.

In 2016 maakte hij bekend dat hij na zes jaar de succesvolle groep ging verlaten om meer tijd door te brengen met zijn familie en vrienden en zijn vrouw Renee, daarnaast wilde hij zich meer gaan focussen op zijn solocarrière

Wat is zijn vermogen?

Over het vermogen van Bizzey zijn geen precieze cijfers bekend. Wel is het bijna zeker dat Bizzey een miljonair is, een multimiljonair anno 20233. Hij draait namelijk allang mee in de muziek business en heeft zowel succes gehad met Yellow Claw als met zijn solo carrière. Hij is daarnaast ook nog ondernemer en investeerder. Hij heeft inmiddels huizen in Bali en wil daar zijn toekomst doorbrengen en hij is eigenaar van zijn eigen recordlabel: Yung Capital Records.

Lekker bezig bizzey!

We houden je op de hoogte over Bizzey en zijn muziek.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd. Bekijk carrieretijd.nl
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments