Vermogen Breghje Kommers? Wat verdient deze dame? en wie is ze eigenlijk? Daar zijn momenteel erg veel mensen benieuwd naar. Na het schandaal nieuws van de VOICE of Holland.

Wie is Breghje Kommers eigenlijk? Zij is de vrouw van Ali B en mede eigenaar van managementkantoor SPEC. SPEC beheert zij samen met haar man Ali B. Spec begeleidt artiesten naar de top. Denk dan aan Boef, maar voorheen ook Famke Louise. Wel loopt Spec momenteel een beetje leeg en staat haar man ALI B slecht in het nieuws wegens rumors bij de Voice of Holland. Of het waar is..we wachten het af.

Ze woont samen met haar gezin in Almere en ze houdt niet van de spotlights. Er zijn ook bijna geen foto’s van deze vrouw te vinden, maar toch is ze erg geliefd bij de rappers en vloggers etc. Het is volgens mij een leuke en succesvolle businesswoman.

Maar dan: wat is het vermogen van deze vrouw?

Haar bedrijf Kommers Beheer B.V. zou een eigen vermogen van 1 miljoen hebben. Spec Holding II B.V., waar de rapper 50% eigenaar is, heeft een eigen vermogen van 1,3 miljoen. Zij bezit dus ongeveer 2.5 miljoen als dit klopt. We weten natuurlijk niet of ze alles samen deelt met haar man. Ben je nou benieuwd naar het vermogen van Ali B in 2022? Lees dit artikel dan eens.

Het laatste nieuws is dat ALI b zijn bank zou hebben verzocht haar alle toegang tot zijn bankzaken te ontzeggen. Is it over between the two? We keep you updated!

Zie jij het wel zitten om ook miljonair te worden? Of wil je in ieder geval een passief inkomen via het internet? Lekker “slapend rijk” worden. Nou zo makkelijk is het niet, maar wie hard werkt die wordt beloond. Wat dacht je van de toekomsttrend affiliate marketing? Wil jij hier meer over leren? Geld online verdienen door middel van content websites? Bekijk deze cursus dan eens!

Bron: Man-Man, Beeld: Unsplash

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here