Vermogen Chantal Janzen. Daar zijn vast een hoop mensen benieuwd naar. Wat verdient deze creatieve duizendpoot en wat is haar vermogen?

Chantal Janzen ken je natuurlijk van RTL en alle leuke programma’s die ze presenteert. maar ze doet veel meer. Ze is actrice, musicalster, presentatrice, zangeres en gewoon een allround creatieveling.

Sinds 2017 runt Chantal ook het magazine en platform &C. Het mediamerk van Chantal heeft een maandelijks magazine, website, app en online shop. Al kwam in de media naar voren dat dit niet zo lekker liep. Of dit echt zo is weten we natuurlijk niet. De media roepen wel meer. Ze heeft natuurlijk te maken met de grote concurrent Linda en Wendy.

Wat is haar vermogen?

Als we naar al haar bezigheden kijken weten we wel zeker dat Chantal een miljonair is. Dat mag ook wel. Ze draait al even mee in de media business en werkt erg hard dus een verdiende miljonair. You go Chantal!

Wil jij nou ook veel geld verdienen? Een passief inkomen door middel van affiliate marketing? (affiliate marketing is erg trendy tegenwoordig!). Neem hier dan eens een kijkje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here