HomeMoneyVermogen Claire Rose. Hoe rijk is deze influencer?

Vermogen Claire Rose. Hoe rijk is deze influencer?

Vermogen van Claire Rose.

Wie is deze dame zullen sommige misschien denken. Een bekende influencer die je moet kennen! Ze verscheen in de Nederlandse Vogue en wij willen graag meer van haar weten.

Een bekende fashion influencer met een miljoen volgers op de gram (allemaal echt?).

Ze woont samen met haar man Floris in New York en is living the good fashionable life.

Na de middelbare school besloot ze de modeopleiding aan het Amsterdam Fashion Institute te gaan volgen. Tijdens haar studie begon ze foto’s van haar outfits op Instagram te plaatsen. Ze deed een stage in New York en hierdoor kwam haar carrière als influencer in een stroomversnelling. Ze heeft regelmatig samenwerkingen met grote merken en ze had onder andere een eigen collectie met het kledingmerk NA-KD. Tijdens haar stage in New York merkte ze dat ze dit groter kon aanpakken, en maakte ze van zichzelf een online merk. Net zoals Negin Mirsalehi die nu miljonair is met haar eigen fashion empire.

Haar stijl omschrijft ze als minimalistisch en soms sportief. Liever verfijnd en minimalistisch, dan schreeuwerig. Als het om kleding gaat, blijft haar motto “less is more”. Voor ons als kunstenaar :”less is bore”. Wij houden van schreeuwerig, opvallen, anders zijn, stijlen mixen. Rihanna alike. Een trendsetter. Urban, streetwear, emo, punk, gothic.

Om eerlijk te zijn vinden we het wel stijlvol wat ze draagt, maar een beetje saai. We houden dus meer van edgy en apart, maar ieder zijn ding.

Maar hoe rijk is deze dame? Wat is haar vermogen?

We kunnen dit helaas nergens terugvinden, maar we denken dat ze er wel goed bij zit. Een miljonair? Nee dat denken we niet.

Een paar ton? Ja! Dat denken we wel. Als je in New York woont heb je wel geld nodig..

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd. Bekijk carrieretijd.nl
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments