Vermogen Eva Jinek? Benieuwd? Lees gauw verder.

Eva Jinek, die moet je kennen van haar programma Jinek. Eva Jinek is een Amerikaanse journalist en presentatrice. Bij haar talkshow Jinek schuiven iedere dag de gasten van de dag aan. Van politiek tot entertainment en wetenschap. Eva Jinek heeft daarnaast ook een platform speciaal voor vrouwen die geïnteresseerd zijn in de wereld om hen heen en houden van meer dan roze glitters.

In 2008 maakte ze haar debuut op de Nederlandse televisie als nieuwslezeres van het toenmalige NOS-journaal op Nederland 3. Van 2010 tot 2014 werkte ze mee aan het radioprogramma “Met het Oog op Morgen”. In 2011 stapte ze over van de NOS naar de nieuwe omroep WNL. Daar presenteerde ze dagelijks op TV het ontbijtprogramma “Vandaag de dag”.

In 2013 trad ze in dienst van KRO-NCRV waar ze op de zondagavond het praatprogramma “Jinek” presenteerde. In 2016 maakte ze de zesdelige reisdocumentaireserie “De Verenigde Staten van Eva”. Vanaf 2015 leidde ze dagelijks op de late avond een praatprogramma op NPO 1, eerst als stand-in voor Jeroen Pauw, maar vanaf 2017 tijdens diens sabbaticals als fulltime presentatrice. Uiteindelijk is ze dus bij RTL terechtgekomen.

Wat verdient Eva Jinek eigenlijk met haar programma bij RTL?

Volgens bronnen verdient ze zo’n miljoen per jaar bij RTL met haar talkshow “Jinek” Ze is overgestapt van de publieke omroep naar het commerciële RTL. Bij de NPO zat Eva nog op een wettelijk vastgesteld maximum van 194.000 euro

Wat is het vermogen van Eva Jinek?

Veel mensen vragen zich af wat het vermogen is van Eva Jinek en of ze miljonair is. Het geschat vermogen van Eva Jinek wordt in 2019 geschat op 400.000 euro, maar dit weten we dus niet zeker. Ze kan inmiddels ook al miljonair zijn. Dit kunnen we niet terugvinden.

en dan jij: hoe ga jij je geld verdienen op het web?

Wil jij nou ook veel geld verdienen? Nou laten we realistisch blijven. Wil jij graag 500/1000 per maand extra met affiliate marketing? Bij affiliate marketing raad je producten aan en verdien je een percentage over de sale. Dit kan via een blog/online magazine, webshop of social media. Het is dus ook een manier van inkomen voor grote influencers. Wil jij de volgende Jacko Meijaard worden? (de king of affiliate marketing) Bekijk deze cursus dan eens.

Iedereen kan geld verdienen op het internet, je moet alleen weten hoe en waar te beginnen. We guide you the way!

Hou vooral vol en wees geduldig!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here