Who who this? It is Famke Louise! Vlogger, model en zangeres. You gotta know here. Van haar grote hits “Op me Monnie, “Vroom” en “Alleen door jou”. Maar wat verdient ze nou eigenlijk?

Nou momenteel waarschijnlijk niet zoveel. Het zijn moeilijke tijden voor onder andere artiesten, maar we zijn toch benieuwd naar haar vermogen.

Wat zijn haar inkomstenbronnen?

Optredens: Famke is met name bekend geworden door haar muziek en het zal je dan ook niet verbazen dat ze met een avondje optreden duizenden euro’s verdient. Hoeveel precies weten we niet. Haar inkomen uit optreden is nu even weggevallen.

Spotify: De muziekservice betaalt per stream gemiddeld €0,0072. Ook hier verdient ze duizenden euro’s mee. Benieuwd wat je nou precies met Spotify verdient? Lees dit artikel dan eens.

YouTube: Ook met YouTube weet ze een hoop geld binnen te halen. YouTube betaalt zo’n €1000 voor een miljoen views. Om je een beeld te geven, haar single “Op Me Monnie” werd alleen al meer dan 13 miljoen keer bekeken. Zo heeft ze vele hits. Ook hier verdient ze dus aan.

Social Media: Famke heeft meer dan 1 miljoen volgers en heeft regelmatig samenwerkingen met merken. Dit levert Famke Louise maandelijks ook aardig wat geld op. Hoeveel precies is niet bekend.

Maar dan de vraag: wat is haar totale vermogen?

Er valt nergens terug te vinden wat haar precieze vermogen is. We weten dan ook niet of ze miljonair is, maar ze is nog jong dus we denken eigenlijk dat ze dat nog niet is. Maar wie weet in de toekomst. Als ze zo doorgaat en de corona tijden zijn voorbij.

Dat er genoeg geld binnenkomt, is in ieder geval één ding wat zeker is.

Wil jij nou ook veel geld verdienen en dat door middel van affiliate marketing? De trend voor de toekomst! Geld verdienen terwijl je slaapt of op vakantie bent, het is mogelijk. Bekijk deze cursus eens!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here