HomeMoneyVermogen Frenna in 2023. Benieuwd? Lees gauw verder

Vermogen Frenna in 2023. Benieuwd? Lees gauw verder

Rapper Frenna: Who that, who that? Vermogen rapper Frenna in 2023? Benieuwd? Lees gauw verder.

Francis Edusei is een Nederlandse rapper en ondernemer. Rapper Frenna moet je gewoon kennen! Inmiddels bekend van hits zoals “Pull Up”, “Verleden tijd”, “Money Deh Yah” en nog veel meer.

Hij begon met rapformatie SFB en brengt daarnaast werk uit als solo-artiest en samen met anderen. SFB Verkocht meerdere malen uit in de ZIGGO dome.

Het laatste album van Frenna is Championships. Samen met Jonna Fraser. De plaat telt veertien tracks met bijdrages van Yade Lauren, Kevin, Emms, Dopebwoy en Jah Cure. Het festival seizoen komt er weer aan dus dat gaat weer flink geld opleveren. Hij zal vast volgeboekt zijn.

Ook wil Frenna graag doorbreken in het buitenland. Wie weet!

Vermogen Frenna

Over het vermogen van Frenna is niet zoveel bekend. Volgens sommige sites heeft hij een vermogen van 3 miljoen. We denken namelijk wel dat hij inmiddels miljonair is. Hij al lange tijd mee in de muziekbusiness en is hij eigenaar van het label:777records. Hij zal dus aardig wat verdienen met zijn recordlabel, muziekstreams etc. In 2019 was Frenna met meer dan 336 miljoen streams de meest beluisterde Nederlandse artiest. Daar heeft hij flink geld mee verdiend.

Wij houden je op de hoogte over Frenna.

Wil jij je geld verdienen met beleggen? Is beleggen jouw ding? Wil je hier meer over leren? Bekijk dit dan eens.

You can do it!

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd. Bekijk carrieretijd.nl
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments